MIA
Your Cart

Мелница за пипер ,28см височина

Мелница за пипер ,28см височина
  • Наличност: На склад
  • Арт. номер: 7222
35.00лв.

Мелничка за пипер и сол

Материал: стомана ,акация

Нож : стомана и керамика